WIJ HETEN U VAN HARTE WELKOM IN “EIFELS GENOEGEN” IN EISENSCHMITT

Uw vakantiehuisje is geheel door ons gerenoveerd. Dit kleine voormalige boerderijtje is door ons omgetoverd in een klein romantisch vakantiehuisje waar wij regelmatig zelf met alle plezier verblijven. “Eifels genoegen” hebben we helemaal zelfstandig gerenoveerd.

We verzoeken U vriendelijk om de als vanzelfsprekende aandachtspunten in acht te nemen om daarmee, zowel voor Uzelf als voor anderen, een verblijf in “Eifels genoegen” tot een geslaagde vakantie te maken. Vakantie betekend bij ons er lekker zorgeloos tussenuit, gebruikt U het vakantiehuisje en de inventaris alsof het van U is.

Bij voorbaat dank, Nancy & Eric Warmerdam.

Aandachtspunten

 • SCHADE en GEBREKEN: Mocht er bij aankomst in het vakantiehuisje iets niet in orde zijn, dan vragen wij U om op de dag van aankomst een foto te sturen per mail of Whatsapp. Wij willen graag de gelegenheid krijgen om actie te kunnen ondernemen zodat U of eventuele gasten die na U komen niet met een probleem blijven zitten. Niemand zal moedwillig iets beschadigen in de vakantiewoning, toch kan het gebeuren dat er eens iets kapot gaat. Hier vallen geen kleinigheden onder, zoals bijvoorbeeld een gebroken glas of bord.
 • INTERNET: het vakantiehuisje is uitgerust met WIFI. Wij gaan ervan uit dat U zelf de kennis bezit om deze verbinding zelf tot stand te brengen. De WLAN sleutel staat op de achterkant van de router. Een beschrijving vindt U in de vakantiewoning.
  De WIFI verbinding is bedoelt voor het lezen van bv wat mails, Whatsapp en een krantje. Uploaden en downloaden is in Duitsland verboden. Hierop staat een hoge boete, niet voor de eigenaar van de router maar voor degene die upload of download. Wilt U niet zelfstandig zonder toestemming de instellingen van de router veranderen of de router te resetten? Als U dit doet wist U alle instellingen. Zet in geval van een storing de router uit, trek de stekker uit het stopcontact en steek na 30 minuten de stekker er weer in en zet de router aan.
 • TELEFOON: In het dorpje Eisenschmitt heeft U prima ontvangst met uw mobiele telefoon.
 • ELEKTRA & VERWARMING: Elektra is erg duur in Duitsland en de elektrische nachtverwarmingen zijn letterlijk stroomvreters. Gebruikt U zo veel mogelijk de houtkachels. Naast een heerlijke warmte geeft het ook gezelligheid. Het is een oud voormalig boerderijtje (1895) en deze huizen werden dusdanig gebouwd dat verwarming door houtkachels het beste rendement aan warmte afgifte geeft. Vergeet U bij het verlaten van het vakantiehuisje niet om alle lichten etc uit te doen? Verspilde energie kost niet alleen onnodig geld, het is ook slecht voor het milieu. Een schoner milieu begint bij U zelf.
 • HOUTKACHELS: Brandhout voor de houtkachels is inbegrepen. In het vakantiehuisje vindt U de gebruiksaanwijzing hoe U de houtkachels aansteekt. De as uit de houtkachels kunt U achter de watertrog buiten deponeren. Kijkt U dagelijks even of de asla geleegd dient te worden.
 • HUISVUIL: In de GELE afvalzak deponeert U plastic, drinkpakken, aluminiumfolie. De gele zakken zijn zeer dun en scheuren snel, gebruikt U er twee tegelijk aub. Papier gaat in de groene bak. Overig afval gaat in de GRIJZE container. Lege flessen kunt u kwijt in de glasbak op de grote parkeerplaats aan de overkant van de straat.
 • HONDENVRIENDJES: Uw hondenvriendje is uiteraard van harte welkom. Wilt U erop letten dat uw hondenvriendje alleen is toegestaan in de leefruimten (woonkamer, keuken, gang). Uw hondenvriendje is niet toegestaan vanuit hygiënische redenen in de slaapkamers, bedden.
 • TV/DVD: De tv ontvangst gaat via satelliet. U ontvangt de Nederlandse tv zenders van Canal Digital. Bij zeer slecht weer zoals regen, wind, onweer of sneeuw kan de zenderontvangst storen of is er geen beeld op het tv scherm. Hier is helaas niets aan te doen. Alle tv zenders zijn opgeslagen, wilt U zo vriendelijk zijn om niet op allerlei knopjes gaan drukken van de afstandsbediening of aan de tv zelf waardoor de instellingen gewist worden?
 • TUINMEUBILAIR: In de schuur met het bordje “Scheune” staat het tuinmeubilair.
 • BARBECUE: Het vakantiehuisje heeft een Barbecue. Voor het gebruikelijke gereedschap is gezorgd. U hoeft alleen nog zelf voor de kolen te zorgen.
 • TIP: na het grillen het rooster een nacht in het gras leggen, de volgende ochtend als het rooster nog nat is van het gras is het rooster gemakkelijk schoon te vegen.
 • ROKEN: Roken is niet toegestaan in het vakantiehuisje. We verzoeken U buiten te roken.
 • BIJ VERTREK: zou U zo vriendelijk willen zijn het vakantiehuis bezemschoon achter te laten, de keukeninvenaris afgewassen en opgeruimd te hebben zoals U het bij aankomst aantrof, glaswerk in de glasbak op het parkeerterrein, afval in de container en de houtkachel leeg.

LET OP! As uit de houtkachels achter de waterbak deponeren. As uit de houtkachels NIET opzuigen met de stofzuiger ivm brandgevaar!
Voor de gasten die de vakantiewoning niet volgens de als vanzelfsprekende aandachtspunten achter laten hebben we besloten om de extra werkzaamheden in kosten te brengen en te verrekenen met de borgsom.

GASTENBOEK, SUGGESTIES of KLACHTEN
Regelmatig verblijven wij zelf ook in het vakantiehuisje en we proberen dan ook het vakantiehuisje dusdanig in te richten en van alle gemakken te voorzien die wij zelf tijdens een vakantie ook graag zouden willen hebben. Ondanks onze zorg, is het mogelijk dat U een klacht, suggestie of een gebrek over het vakantiehuisje heeft. Geeft U deze tijdig aan ons door zodat wij onze service en kwaliteit kunnen behouden/verbeteren en er direct tijdens uw verblijf iets aan kunnen doen. Klachten die pas bij vertrek gemeld worden, kunnen niet meer in behandeling worden genomen.

Op onze site www.eifelvakantiewoning.nl treft U een gastenboek aan. Zou U zo vriendelijk willen zijn om uw ervaringen met ons vakantiehuisje te willen vermelden in ons gastenboek?

We wensen U een zeer fijn verblijf toe in het vakantiehuisje “Eifels genoegen” in Eisenschmitt.

Nancy & Eric Warmerdam

Tel; 0031626964075 of 0031641975044
Email: ewarmerdam@msn.com