WIJ HETEN U VAN HARTE WELKOM IN “Schafs-Alm” IN EISENSCHMITT

Uw vakantiehuisje is ligt aan het einde van een onverharde boslaan. U kunt met de auto goed over de onverharde boslaan bij uw vakantiehuisje komen.

Wanneer we in Eisenschmitt waren, vakanties, oud&nieuwjaar, oftwel het gehele jaar door, dan verbleven we zelf altijd in het vakantiehuisje. Inmiddels zijn we geëmigreerd naar Eisenschmitt en wonen we zelf in het vakantiehuis dat we voorheen verhuurde. Tijdens onze emigratie hebben we 6 maanden aaneengesloten gewoond in het vakantiehuisje en we kennen dan ook alle ins- en outs van het vakantiehuisje. Vandaar dat we er ook van overtuigd zijn dat U een heerlijke vakantie tegemoet zult hebben in het vakantiehuisje.

We verzoeken U vriendelijk om de als vanzelfsprekende aandachtspunten in acht te nemen om daarmee, zowel voor Uzelf als voor anderen, een verblijf in “Schafalm” tot een geslaagde vakantie te maken. Vakantie betekend bij ons er lekker zorgeloos tussenuit, gebruikt U het vakantiehuisje en de inventaris alsof het van U is.

Bij voorbaat dank, Nancy & Eric Warmerdam.

Aandachtspunten

 • SCHADE en GEBREKEN: Mocht er bij aankomst in het vakantiehuisje iets niet in orde zijn, dan vragen wij U om op de dag van aankomst een foto te sturen per mail of Whatsapp. Wij willen graag de gelegenheid krijgen om actie te kunnen ondernemen zodat U of eventuele gasten die na U komen niet met een probleem blijven zitten. Niemand zal moedwillig iets beschadigen in de vakantiewoning, toch kan het gebeuren dat er eens iets kapot gaat. Hier vallen geen kleinigheden onder, zoals bijvoorbeeld een gebroken glas of bord.
 • INTERNET: het vakantiehuisje is uitgerust met WIFI. Wij gaan ervan uit dat U zelf de kennis bezit om deze verbinding zelf tot stand te brengen. De WLAN sleutel staat op de achterkant van de router. Een beschrijving vindt U in de vakantiewoning.
  De WIFI verbinding is bedoelt voor het lezen van bv wat mails, Whatsapp en een krantje. Uploaden en downloaden is in Duitsland verboden. Hierop staat een hoge boete, niet voor de eigenaar van de router maar voor degene die upload of download. Wilt U niet zelfstandig zonder toestemming de instellingen van de router veranderen of de router te resetten? Als U dit doet wist U alle instellingen. Zet in geval van een storing de router uit, trek de stekker uit het stopcontact en steek na 30 minuten de stekker er weer in en zet de router aan.
 • TELEFOON: In het dorpje Eisenschmitt heeft U prima ontvangst met uw mobiele telefoon.
 • ELEKTRA & VERWARMING: Elektra is erg duur in Duitsland en de elektrische nachtverwarmingen zijn letterlijk stroomvreters. Gebruikt U zo veel mogelijk de houtkachel. Naast een heerlijke warmte geeft het ook gezelligheid. Vergeet U bij het verlaten van het vakantiehuisje niet om alle lichten etc uit te doen? Verspilde energie kost niet alleen onnodig geld, het is ook slecht voor het milieu. Een schoner milieu begint bij U zelf.
 • HOUTKACHEL: Brandhout voor de houtkachel is inbegrepen. In het vakantiehuisje vindt U de gebruiksaanwijzing hoe U de houtkachel aansteekt. De as uit de houtkachels kunt U in de stalen emmer buiten deponeren. Kijkt U dagelijks even of de asla geleegd dient te worden.
 • HUISVUIL: In de GELE afvalzak deponeert U plastic, drinkpakken, aluminiumfolie. Papier gaat in de groene bak. Overig afval gaat in de GRIJZE container. Lege flessen kunt u kwijt in de glasbak op de grote parkeerplaats aan de overkant van de straat.
 • TV/DVD: De tv ontvangst gaat via het internet. U ontvangt de Duitse tv zenders en enkele andere internationale tv zenders. Alle tv zenders zijn opgeslagen, wilt U zo vriendelijk zijn om niet op allerlei knopjes gaan drukken van de afstandsbediening of aan de tv zelf waardoor de instellingen gewist worden?
 • TUINMEUBILAIR: Staat voor U klaar op het terras
 • BARBECUE: Het vakantiehuisje heeft een Barbecue. Voor het gebruikelijke gereedschap is gezorgd. De BBQ gaat op hout dus kooltjes zijn niet nodig.
 • ROKEN: Roken is niet toegestaan in het vakantiehuisje. We verzoeken U buiten te roken.
 • BIJ VERTREK: zou U zo vriendelijk willen zijn het vakantiehuis bezemschoon achter te laten, de keukeninvenaris afgewassen en opgeruimd te hebben zoals U het bij aankomst aantrof, glaswerk in de glasbak op het parkeerterrein, afval in de container en de houtkachel leeg.

LET OP! As uit de houtkachel in de metalen emmer deponeren. As uit de houtkachel NIET opzuigen met de stofzuiger ivm brandgevaar!
Voor de gasten die de vakantiewoning niet volgens de als vanzelfsprekende aandachtspunten achter laten hebben we besloten om de extra werkzaamheden in kosten te brengen en te verrekenen met de borgsom.

GASTENBOEK, SUGGESTIES of KLACHTEN
We proberen het vakantiehuisje dusdanig in te richten en van alle gemakken te voorzien die wij zelf tijdens een vakantie ook graag zouden willen hebben. Ondanks onze zorg, is het mogelijk dat U een klacht, suggestie of een gebrek over het vakantiehuisje heeft. Geeft U deze tijdig aan ons door zodat wij onze service en kwaliteit kunnen behouden/verbeteren en er direct tijdens uw verblijf iets aan kunnen doen. Klachten die pas bij vertrek gemeld worden, kunnen niet meer in behandeling worden genomen.

Op onze site www.eifelvakantiewoning.nl treft U een gastenboek aan. Zou U zo vriendelijk willen zijn om uw ervaringen met ons vakantiehuisje te willen vermelden in ons gastenboek?

We wensen U een zeer fijn verblijf toe in het vakantiehuisje “Schafalm” in Eisenschmitt.

Nancy & Eric Warmerdam

Tel; 0031626964075 of 0031641975044
Email: ewarmerdam@msn.com